Copyright
 
 

Beste Gebruiker,

Wij verheugen ons in uw bezoek, en doen onze uiterste best om u een aangenaam en inhoudelijk stimulerend verblijf bij ons te bezorgen - zowel in deze homesite, als in het werk dat eraan ten gronde ligt. Wij wensen u dan ook veel kijk- en leesplezier.

Voor persoonlijke doeleinden kan u natuurlijk vrij gebruik maken van alle teksten en foto's, als u maar vermeldt wie de auteur is en waar u alles vandaan hebt...

Voor de pers:

  • de foto's mogen slechts gebruikt worden als directe illustratie bij een artikel over Philip Demeester, één van de projecten op deze site of of over deze site zelf
  • bij de foto's moet steeds als volgt de copyright vermeld worden:
    © 2008 philip.demeester@a2o-cultuurthuis.info
  • korte citaten uit de teksten mogen mits vermelding van de auteur. Voor de gedichten dient minimaal één volledige strofe geciteerd te worden, maximaal een heel gedicht.

Voor alle ander gebruik van de foto's of de teksten (ook door vzw's of voor andere niet-commerciële doeleinden) dient u vooraf de geschreven toestemming van de betrokken auteur te vragen, en eventueel de benodigde auteursrechten te betalen.

Wij hebben met veel liefde voor ons publiek deze kleine juweeltjes gemaakt, wij hopen dat u onze inzet waardeert en onze (auteurs)rechten respecteert.

 

De modellen voor het fotografisch werk kunnen op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze site, de teksten of de stellingen die erin verkondigd worden.

 
 
PhD-Conceptuals
 
home | ©2009 Philip Demeester